Osmose

Door de jaren heen worden kwaliteitseisen verder en verder aangescherpt. Dit geldt ook op het gebied van kwaliteit van het druppelwater. En vooral in de teelt van aardbeien waar silicium een grote rol speelt en met de eisen voor het hergebruik van drainwater loopt de silicium maar verder op. Waardoor er meer hemelwater gebruikt moet worden maar dit is beperkt onder andere door opslag capaciteit en de neerslag die er valt.

Om u te voorzien van een hoge kwaliteit water leveren en installeren wij omgekeerde osmoseinstallaties. Deze techniek wordt veelvuldig gebruikt voor: drinkwaterproductie, proceswaterproductie voor div. fabrieken en afvalwaterzuivering.

Onze installaties stellen u in staat om in één stap kwalitatief zeer hoogwaardig water te produceren, waarbij vrijwel alle storende elementen als ijzer, kalk, silicium en organische verontreinigingen uit uw bronwater verwijderd worden. Onze installaties zijn leverbaar in diverse maatvoeringen waarbij u zelf uw ‘schoonwater’ behoefte aangeeft. Aan de hand van uw behoefte ontwerpen wij een installatie welke ruimschoots voldoet aan al uw kwaliteitseisen voor druppelwater.
 
Osmose
 
Home    >    Diensten    >    Osmose
Winkelwagen GoTech