Over Ons

Het bedrijf “Gotech” is in 1997 opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Zundert en telt momenteel 8 medewerkers. Door fluctuaties in de markt/projecten zijn er naast vaste werknemers veelal gespecialiseerde onderaannemers/partners voor en met ons aan het werk. Gotech is voornamelijk actief in de boomkwekerij en aardbei sector.

De belangrijkste afzetgebied is Zundert en 75 km er omheen. Ook buiten deze regio zijn wij actief. Gotech heeft de volgende hoofdactiviteiten: Beregening, klimaat en substraat regeling, waterzuivering, water opslag en beluchters. Door de combinatie van deze en veel ervaring zijn wij vaak in staat om projecten te realiseren.

Gotech onderscheidend: Het product van de klant staat voorop, samen met de klant wordt gezocht naar het beste productie middel voor zijn product en zijn specifieke bedrijfssituatie. Elke dag gaan we enthousiast aan het werk en zijn we kritisch op onszelf en zien we nieuwe uitdagingen.

Gotech en merken keuzes: Er is veel te koop op de markt maar het ontwerp zal bepalen of een installatie veerkracht heeft of dat het op ’t randje zit. Wij kiezen voor merken die vooraan staan in de markt, zich internationaal bewezen hebben en waarbij de producent de juiste bezieling en drang naar innovaties heeft als bij ons.

Op deze site kunnen wij lang niet alle vragen beantwoorden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Toon Goverden

 
Home    >    Home    >    Over Ons
Winkelwagen GoTech